AURELIAN TEMISAN INTR-O ZI FREE DOWNLOAD

De aceea m-am retras, nu mult , ci vreo 12 ani. Pentru ca Europa cauta veselie iar melodia este cea mai accesibila si cea mai vesela dintre toate. Nu am vazut toate finalele Eurovision de la noi dar din ce imi amintesc au fost multe piese bune care au ramas in memoria mea. In general avem planuri mari amandoi, si impreuna si separate. Mihai Alexandru este in primul rand un om foarte talentat care cere tot ce e mai bun de la artisti si mi-am dorit mereu sa lucrez cu el inca de pe vremea cand lansa hit dupa hit cu Nicola.

Uploader: Shakakus
Date Added: 5 June 2011
File Size: 38.13 Mb
Operating Systems: Windows NT/2000/XP/2003/2003/7/8/10 MacOS 10/X
Downloads: 62470
Price: Free* [*Free Regsitration Required]

Cred de altfel ca o piesa indiferent ca e castigatoarea Eurovisionului sau nu, daca are acel ceva se va impune de temissan sine si va fi ascultata de toata lumea.

DOWNLOAD Temisan MP4 MP3 –

Star GossipStart Vot! Nu tfmisan purtat pica, fiind vorba de profesie aici si cu atat mai mult sunt increzator in aceasta colaborare cu el si Alexa intrucat el are un palmares in ceea ce priveste participarile la Eurovision. Atat el, cat si partenera sa de scena au colaborari vechi cu Televiziunea Romana. Chica Latina este o piesa in primul rand de buna-dispozitie.

Pe Aurelian temisan intr-o zi il stiam bineinteles de la televizor dar acum ca l-am cunoscut in realitate am ramas placut surprinsa sa descopar un om pozitivglumet dar ttemisan ales foarte talentat. Notify me of new posts by email. Si desi ne cunoastem de foarte putin timp, ne-am imprietenit repede si colaboram mai bine decat ma asteptam. Pana la urma Eurovision ar trebui sa fie un concurs aureilan muzica si voie buna si in nici un caz de cearta.

  NAG IISANG BITUIN ANGELINE QUINTO FREE DOWNLOAD

Notify me of follow-up comments by email. Si ca sa le raspund si celor care intreaba de ce nu cantam in romana.

EXCLUSIV! EUROVISION ROMANIA 2015| INTERVIU: AURELIAN TEMISAN & ALEXA

Mie imi place si cam tot ce a iesit din mana lui a fost hit. R omania are multi cantareti si compozitori talentati temisaan eu una cred in potentialul pe care tara noastra il are pentru a castiga acest concurs la un moment dat.

Ce sentimente iti confera faptul ca ai ocazia de a canta alaturi de una temissn cele mai mari voci masculine de la noi? Eu am planurile mele cu trupa The Funk Society.

De ce sa va votam in finala? Si bineinteles nu am stat prea mult pe ganduri si am acceptat. Cel mai bun exemplu de la noi este Tornero- Mihai Traistariu care a iesit pe locul 4.

Скачать Aurelian Temisan – Stay With Me (feat. Hypnotique) | Official Audio – смотреть онлайн

aurelian temisan intr-o zi Artistul si-a mai incercat norocul la selectia nationala Eurovision din anul Am mai avut o melodie cu Mihai la o preselectie intr-o conjunctura cu 6 solisti. This site uses Akismet to reduce spam. De ce de abia acum te-ai temsian sa participi, tinand cont aurelina palmaresul tau muzical impresionant?

Si voi inregistra alte piese noi. Mihai Alexandru este in primul rand un om foarte talentat care cere tot ce e mai bun de la artisti si mi-am dorit mereu sa lucrez cu el aurelina de pe vremea cand lansa hit dupa hit cu Nicola. Learn how your comment data is processed. Eu am mai multe piese preferate si nu as putea sa numesc doar una.

  BLOOD PROPHECY ALYXANDRA HARVEY FREE DOWNLOAD

Eu voi continua sa realizez rubricuta mea de la Cronica Carcotasilor si ma voi pregati piese noi.

Suntem in si avem un singur obiectiv, anume sa vedem Viena, nu ca turisti ci ca artisti implicati intr-un concurs international.

Show-ul va fi foarte vesel ca melodia, multe voci asa cum puteti auzi pe piesa.

In general avem planuri mari amandoi, si impreuna si separate. Dupa o pauza de 12 ani in care nu a mai participat la selectiile nationale pentru Eurovision, Aurelian Temisan mizeaza, anul acesta, pe o Chica latina, mai exact, pe o colaborare cu talentata Alexa Niculae, dar si cu Mihai Alexandru, in calitate de compozitor.

Energiile bune se aduna. Uite ca s-a implinit si visul acesta. Considerati aurelian temisan intr-o zi o piesa radio friendly are sanse mai mari de reusita? Cel mai bun exemplu este trupa Abba care nu a cantat niciodata in suedeza iar la o cariera de doar 10 ani de zile au scris istorie audelian timp cu toate melodiile cantate in engleza.